tisdag, december 7

Hej, ni utvalda :)

Nu är den här bloggen (åtminstone för tillfället) endast läsbar för er som blivit inbjudna. Sorry för att jag krånglade till det lite :)
Det går inte ladda upp nya bilder, så jag bjuder på en gammal och mysko bild så länge :P

7 kommentarer:

  1. Hihi tur du blir glad av det annars kunde det bli en knepig situation ;D

    Jo men de skulle var jättekul :P jag e på vad som helst, fast du får skicka låtar, om de e du å patrik kan jag tänka mig de e mykt jag inte kan ;)hoho ^^

    SvaraRadera
  2. Håhåå, till slut lärde jag mig hur man skapar ett google-konto! Seger!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Yaaaay! :) Har du tänkt starta en blogg också? *hoppas* :P

    SvaraRadera
  5. Har inget bloggkoncept som skulle dra så många läsare. :P

    SvaraRadera
  6. Äh, som om de flesta som bloggar har det? :) Det är som skönt att kunna skriva av sig någonstans ibland, tycker jag :)

    SvaraRadera
  7. Men jag är för flummig och radikal. Det skulle sluta med att folk skrev och kallade mig idiot som i sin tur skulle leda till att jag skulle bli tvungen att sitta inne på bloggen flera timmar om dagen och såga alla som skrev på min blogg för människor vet inget... Jag har som lyckats bra hittills med att inte häva ur mig allt jag tycker just för att jag inte vill råka ut för cox/house-syndromet där alla tycker att jag är världens största jackass.
    Jag mår alldeles för fundamentalt bra av att såga andra människor för att någonsin kunna bli en omtyckt bloggare, eller ens en läst bloggare. Sedan går allt mitt skrivande till musik och noveller just nu.

    SvaraRadera