tisdag, februari 19

Min bloggs themesong

Efter helgens Melodifestival så tycker jag ännu lite mer om Tommy Körberg.



Så jag ville bara påminna om den här sången också (igen).

onsdag, februari 6

Oops...

Beställde lite böcker (A), även fast jag har över hundra olästa i bokhyllan. Blev bara så sjukt peppad på Magikerna (The Magicians), som liknas lite med Harry Potter. Så jag tänkte att "Äh, jag beställer uppföljaren också". Någon som har en utmaning till mig i bokväg? Något jag ska läsa? Att jag ska läsa ett visst antal böcker under en viss tid (skulle behövas för att beta av de jag har), eller nåt?

Film och serier jag ser fram emot 2013

Yes, jag har googlat lite för att få veta exakt hur länge man egentligen måste vänta på något gott innan man väntat för länge. Som det ser ut så händer det inte jättemycket nytt fram till sista mars, så egentligen april kan man ju säga.



31 MARS




Då kommer äntligen andra delen av Doctor Who, säsong sju. Tack och lov för det.



































Samma datum kommer även säsong 3 av Game of Thrones (planen är att då ska jag hunnit se de två första säsongerna och tyckt att de var bra, haha).

19 APRIL



































Warm Bodies hade premiär i USA för fem dagar sedan, men vi i Sverige får gott vänta till den 19 april innan vi kan se den på bio. Den är baserad på en ungdomsbok som jag stått och funderat på om jag ska köpa flertalet gånger, men jag har aldrig gjort det i och med att jag har varit skeptisk till hur de egentligen har tänkt göra det romantiskt, men trailern till filmen gjorde mig mer positivt inställd. Den ser rätt kul och heartwarming ut.

17 MAJ
























Jag är egentligen ingen "trekkie", mest för att jag inte orkat ge serierna en chans, men den förra Star Trek-filmen (2009) tyckte jag var överraskande bra, så jag ser fram emot den här filmen som jag faktiskt inte har hört särskilt mycket om.

SOMMAR 2013









Ja... Sommar 2013, mer specifika än så är inte HBO om när True Bloods säsong 7 kommer dra igång. Jag kan bara hoppas att den här säsongen blir bättre än säsong 6, för den var ingen höjdare. 

23 AUGUSTI


































City of Bones, första delen i The Mortal Instruments-serien. Kan inte hjälpa att känna att alla böcker jag gillar börjar komma som filmer. Är i alla fall peppad och hoppas att de gör något bra, då den har potential. Klassisk paranormal romance, så gillar man inte det så är det inget att rekommendera. Gillar man det, däremot... ;)

22 NOVEMBER



































Catching Fire: andra delen av tre baserad på Suzan Collins böcker.
Behöver jag säga att jag längtar?

13 DECEMBER



































The Hobbit: The Desolation of Smaug.
I den här lär vi väl kanske få höra mer (förhoppningsvis, i den förra hördes han inte alls) av Benedict Cumberbatch, som uppenbarligen är alla tumblr-tjejers våta dröm (a.k.a Sherlock från BBC-serien med samma namn), då han gör rösten till Smaug.
Epicness är förväntat.


Andra filmer som kan vara intressanta.












Om bara två dagar har Wreck-It Ralph (Röjar-Ralf) premiär på svenska biografer, A Good Day to Die Hard kommer på Alla hjärtans-dag, The Host (Stephenie Meyers enda verk annat än Twilight, såvitt jag vet) filmatiseras och kommer på bio den 23:e mars, Iron Man 3 den 26:e april och The Wolverine (som ska utspela sig någonstans efter X-men: First Class där Logan av någon mystisk anledning åker till Japan) kommer den 26:e juli.



Filmer som ska släppas i USA, men som tydligen inte kommer släppas (i år i alla fall) på svensk bio vad jag kan se på sf.se.


4 oktober är beräknat releasedatum för Sin City: A Dame to Kill For där många av skådespelarna från Sin City återvänder.

27 november släpps Frozen, Disneys nästa film som är baserad på en saga av H.C Andersen. Jag har inte läst sagan, men det kanske är lika bra, för av vad jag har hört så kommer inte mycket vara likt originalsagan.


Och den första december släpps Ender's Game i USA. Också baserat på en bok som jag varit sugen på att läsa, men inte har läst. Sci-fi av Orson Scott Card.

måndag, februari 4

Saker jag gör på natten.

Jag jobbade natten som var och sov därför till halv tre idag, vilket är anledningen till att jag är vaken nu. Det är lite synd, för på nätterna får man inte mycket vettigt gjort. Jag tänkte att ni ska få en inblick i hur fantastiskt ovettiga saker jag gjort so far inatt.


--------------------------------

Hamnade på Urban Dictionary som föreslog att jag skulle söka på mitt förnamn. 

Såklart 100% sant ;) Och när jag hade sökt på det så sökte jag givetvis på fler namn...
Hade kunnat fastna där forever, men jag nöjde mig med två namn till, sen kände jag att det fick vara bra så.


"Yea man. Who doesn't?" 


Kollat diverse saker på Tumblr. 





Åh, vad jag hoppas att City of Bones blir bra.

Sorterat ögonskuggor efter färg.

Istället för att typ städa och göra något som någon annan faktiskt kommer märka :D

Spelat mobilspel.



Hittade en musiklista på Tumblr, let's do this!


  • 1: A song that makes you feel happy



    Wiiiie :D Blir alltid glad när jag hör den.
  • 2: A song that makes you feel sad



    Den här låten på en begravning alltså, jag skulle gråta floder... 
  • 3: A song that makes you feel badass



    Främst i bilen på superhög volym,
  • 4: A song that makes you feel angry



    En låt där varje ord känns direkt i hjärtat för mig och jag blir så arg. Ska också höras med hög volym och gärna i bilen där jag kan sjunga/skrika med utan att någon annan hör. Men jag blir arg på ett bra sätt, jag känner att jag får stöd av låten.
  • 5: A song that makes you feel in love



    Har hört den här säkert hundra gånger när jag varit kär i någon och jag känner känslan varje gång jag hör den.
    I'm glad I didn't die before I met you, but now I don't care, I could go anywhere with you and I'd probably be happy.
  • 6: A song that makes you feel heart broken

  • 7: A song that makes you jump in excitement



    Haha, har inte sett videon tidigare! Påminner mig om UppCon, att vara ute i nattpatrullen med Sarah och bara allmänt pepp.
  • 8: A song that makes you think about life



    What have I become, my sweetest friend? Everyone I know goes away in the end.

Okej, det fanns typ 30 på listan, men jag gav upp där :P 

söndag, februari 3

About them books...

Nytt inlägg på Bokbloggen där jag skriver lite om Dash & Lily's Book of Dares. Förhoppningsvis hinner jag skriva om Veronica Roths ungdomsdystopi Divergent (ja, ni vet den som verkar påminna jättemycket om The Hunger Games) inom en snar framtid också :)

fredag, februari 1

En insikt som borde kommit tidigare

Nu tänker jag skriva och lägga upp precis vad jag vill här.
Det låter kanske konstigt, jag menar; det är ju min blogg, har jag inte alltid gjort det? Nej, kära vänner, för jag har alltid brytt mig alldeles för mycket om folks kommentarer för att göra det. Antingen har det varit för mycket text, för mycket bilder, för mycket prat om mitt smink/hår, böcker, för mycket om min vardag o.s.v.

Inte jättekonstigt att det leder till det som ni trots allt klagar mest på: att det inte händer något här. Men nu har jag tänkt skita i era åsikter (sorry, jag älskar er) och skriva eller inte skriva precis hur mycket jag vill.

Puss!