torsdag, september 16

Tarotdamen

Hahaha, kanske min flummigaste design på länge. Känner mig som en tarotdam som ska spå din framtid. Så bring the questions, jag vet nämligen allt! ;)

8 kommentarer:

  1. Hahaha tarotdamen ;).

    Apa som fått tag på lite smink?. HAHAAH NATTA, vilken jämförelse, skrattar ihjäl mig!! xD.

    Näee norrland är ju så efter. Dock så hoppas jag att min blogg kommer att förbli sådär halvliten och inte som stora sminkbloggar. Läser inga stora sminkbloggar längre för det är någonting som "dött" där med söndersponsring osv. Älskar småbloggar för de känns som de har mer passion också.

    SvaraRadera
  2. Ja läser inte Lindas blogg längre, då hon bytte till Veckorevyn försvann liksom mitt intresse att följa hennes blogg. Hon som typ endast använde MuS förut har nu typ massa skitmärken jag inte är ett dugg intresserad av att läsa om. Man får INTE ta bilder i butiken så inredning syns å använda annat smink än MuS i butiken m.m, som Linda alltid gör.


    Kör väl också reklam ibland, men det är ju grejer jag köpt för mina egna pengar, går inte ens att jämföra. Jag vill inte bli kontaktad av nå skitföretag å få hem grejer att recensera. Men skulle det vara nåt jag ville ha hem så skulle det vara från nå märke jag hade köpt från hur som helst (MuS, MAC, FACE).

    SvaraRadera
  3. Tillägg som ja glömde posta: Tror nog Linda har gjort en överenskommelse med Mus om att använda annat smink, men ändå. Tycker det ska vara lika för alla i personalen och alla ska följa reglerna. Om jag som lärling var duktig och följde reglerna ska väl framför allt en anställd kunna göra det.

    SvaraRadera
  4. Jaa att hon är vansinnigt duktig råder det ju ingen tvekan!. Men njaa, hade gärna velat läsa hennes blogg igen om hon gick tillbaka som privatbloggare.

    Hmmm ville väl inte tala illa om henne men uppenbarligen har jag lite problem med det där om reglerna i butiken och så. Tycker det ska vara så självklart å lika för alla.

    SvaraRadera
  5. Det gäller ju inte bara Linda överlag utan söndersponsring är inte min kopp te. Brukar du se mycket sminktutorials på youtube?. Älskade Xsparkage förut men nu är hon så söndersponsrad så det är tamefan inte sant. Hon gjorde typ 5 videos med airbrushsaker hon fått skickat till sig. Någon skrev typ att hon var så avundsjuk å frågade hur Xsparkage hade råd med allt. Klart hon har råd med det då hon inte har betalat nåt, hahha!

    SvaraRadera
  6. Joo, gillar inte hur utvecklingen börjar bli :S

    SvaraRadera
  7. Jaa men ja försöker vara positiv, haha!. Har fortfarande jätteont men har duschat magen och ska försöka sova om en stund.

    Jooo det är egentligen inte så kul att vända om dygnet. För mig går det väl hyfsat för jag vaknar en timme innan Jonas kommer hem, men man vill ju som somna med han på kvällen också :S. När han gått och lagt sig sitter jag vid datorn å gör sminkningar osv.
    Vart jobbar du?

    SvaraRadera
  8. Stjärnor är ju great. Sätta sig på ett tak under öppen himmel och bara insupa atmosfären. Glömma all tråkig logik och matematik, stjärnhimmlen är perfekt för att drömma sig bort i det okända... Och nej du behöver inte tala om för mig att jag är en hippie.

    SvaraRadera