onsdag, juni 23

Lite fel, kanske

Jag bakar blåbärspaj klockan ett på natten. Jocke frustar otacksamt i sömnen när jag prasslar i havregrynspåsar och så vidare.

Men DET HÄR är det absolut bästa med blåbärspaj.
Jag gör paj bara för att ha en godkänd ursäkt att äta vaniljsås. YUM!
Vaniljsås med lätt smak av blåbärspaj.

fredag, juni 18

Dessa ger mig gåshud och får mig att fälla en liten tår



Älskar Anthem och hörde svenska översättningen för andra gången idag.



Eftersom vi redan haft Körberg så blir det den här versionen från Så ska det låta som får visa upp den engelska texten istället, så vi får lite förändring ;)

På tal om Så ska det låta, så älskar jag även det här klippet:



Men gråter mest gör jag till den här:



Det är lite lågt ljud, så höj om ni ska se den... Jag tyckte inte den var så speciell när jag inte sett filmen, men efter jag sett den grät jag till den här sången och jag gör det varje gång jag ser det här klippet också.

onsdag, juni 16

Thanks for the memories

Jag lyssnar på musik som får mig att gråta för att jag minns så mycket kärlek som gått till spillo.

tisdag, juni 15

Jahapp, nu sitter man med klet i håret IGEN

Håller på att färga håret (även fast jag lovade frissan att jag inte skulle när jag klippte mig för tre veckor sedan :S). Men jag måste säga att med en gammal röd toning i håret som gjorde att utväxten såg grå (!) ut så måste håret tåla en färgning till. Tänker inte gå runt med grå utväxt och en röd toning som håller på att försvinna, så vissa bitar av håret är rosa, blonda, bruna eller röda. Nix pix.

I alla fall så skrattar jag alltid åt min spegelbild när jag håller på att färga håret. Brukar roa mig med att göra roliga frisyrer av det kletiga håret, men för att håret inte ska ramla ner så ligger allt för tillfället smetat mot hårbotten, vilket gör att jag ser hur jag skulle se ut som flintis. Flintis med en massa brun gegga på huvudet.
Hohoho. Iiiingen vacker syyn. Men rolig.


Tänk er det här, fast brun gegga och mer tillplattat ^^

Just nu har jag riktigt tråkigt, btw. Har precis kommit hem från Turkiet och har en ledig vecka innan jag börjar jobba, men alla andra jobbar redan, så jag har ingen att vara med :( Buhu! Okej, "ingen" är väl en överdrift - jag har inte sökt sådär överdrivet mycket. Men Jocke jobbar när jag är vaken och när han kommer hem så ska han sova nästan direkt och sedan ligger jag vaken och önskar att jag hade någon att prata med efter klockan 22.00.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Funderade på att ställa om dygnet så att jag kunde vara vaken mer på dagen, men eftersom jag ska jobba natt nästa vecka så kanske det är lika bra att jag inte ställer om dygnet?

Gud så skönt att få jobba natt i alla fall! Min tid på dygnet <3 slippa stiga upp på morgonen och inte ha fått någon sömn.
Dock suger det ju lite att jag är vaken när alla andra sover. Typ. Och att man inte kan hitta på något samma dag som man ska jobba. Men jag är pepp ändå ^^ Wiiiiie :D