torsdag, augusti 28

Luleå

 Det var tänkt att vi skulle fara på IKEA igår, men det blev lite problematiskt med hundvakt för Alice och Aramis bland annat, så vi tog en lite kortare sväng till Luleå för att shoppa istället.
Vi blev fyra stycken, bland annat min fina Sarah.



































Och så Lasse som följde med som smakråd och stundvis väskassistent ;)


































Och lilla mamma!



Jag shoppade för rätt mycket till sist, men inte så många saker. Lite smink och kläder. Det blev en riktigt bra dag, men jag var lite slut när jag kom hem! Tror jag halvsov till Supernatural redan vid halv tio.

I helgen är jag ledig, men utan planer. Vi får se vad jag hittar på :) Det lär bli en sväng på matfesten som nu flyttat ännu närmare oss dessutom!

måndag, augusti 18

Efter helgen


Ledig efter jobbhelgen som slutade en aning dramatiskt.
Bil******* startade inte när jag skulle köra från jobbet efter sista passet igår. Som tur var hade jag Frida kvar på parkeringen, även om vi stod som ett par fågelholkar och tyvärr levde upp till könsstereotypen att kvinnor inte kan särskilt mycket om bilar. Vi stannade istället en vänlig själ som visade sig vara väldigt duktig på bilar istället, så det gick fort att få sig iväg efter det. Men bileländet måste kollas upp och fixas till.




Mötte upp Lasse för en fika på Espresso House, där även min syster råkade sitta typ en meter bort av en slump. Mamma ringde och ville haka på, så vi har suttit där halva dagen och småsurrat om allt möjligt.

Ikväll ska jag på date med Martin och sen börjar Idol om kl. 20.00!
Jag har längtat efter både Idol och hockeyn, så det är skönt att åtminstone en av dem börjar om nu.

fredag, augusti 15

Och förresten!

Uppdaterar min sminkblogg också, för er som kan ha intresse för den :)

Här hittar ni den

torsdag, augusti 14

Beat heart


Jag har legat nere för räkning sedan fredag kväll ungefär, mitt i Disneykvällen :( Försökte gå och fika med Lasse igår, men det var för ansträngande för att orka göra en längre stund. Idag tog jag Martin med mig på stan in case jag skulle svimma någonstans. Det gick bra, så nu friskförklarar jag mig, även fast jag är långt ifrån frisk.

Martin skulle bestämt in på Hanzéns, så jag följde med och hittade två toppar där inne. Annars var det mest Martin som shoppade loss. Det blev en paus på Espresso House för att orka gå vidare sen och då satt jag och tänkte på de här skorna på bilden. Jag har tittat på dem några gånger och varit in och känt på dem. Ni vet hur det går när man får en crush på ett fysiskt objekt? Well, de här var lite väl dyra för min smak, men i övrigt den perfekta höstskon i mitt tycke... Så ja, jag köpte dem till sist. LYCKAN! 

Batteriet har strulat i bilen, så ikväll fick vi kalla på Julia och Elias för att få igång den igen. Hoppas verkligen att den startar imorgon när jag ska till jobbet. Vi tog i alla fall en tur Frostkåge-Drängsmark-Storkågeträsk-Kusmark-stan för att ladda batteriet och titta på lite hus. Jag älskar verkligen att åka bil och lyssna på musik.
























Här är min nuvarande 10-list, en låt in - en låt ut och den uppdateras med jämna mellanrum. Med inspiration från Agnes. Jag har varit vaken så mycket nattetid nu på grund av hostan, så det är rätt mycket lugna låtar som man kan chilla till.