måndag, mars 18

Att vara vaken ett dygn.



Började skriva ett inlägg hemma, men hann inte skriva något alls. 
Nu jobbar jag sista natten av fem och sen skola imorgon. Funderar på att kanske sluta stressa och börja... jag vet inte... planera så att jag inte behöver hamna i sådana här situationer? 

Har inte riktigt fattat att jag har skola måndagar och onsdagar, så därför tackar jag ja till jobb som krockar med det. Noooo! Sov i alla fall mellan åtta och åtta, så jag ska nog orka vara vaken till ikväll och se hockeyn  


Skriver psykiatriuppgift och läser om diverse psykiatriska grejer. Sjukt intressant! 

tisdag, mars 5

"Nu är ju inte jag någon bloggare, men..."

"Hej hej bloggeeeeen!"
Ja.
Jag känner mig lite lätt obekväm med den här bilden, men what the hell, vi kör på.

Jag och Alice ligger inte och myser i soffan och kollar på Sex and the City efter en lång dag med shopping som spontant är min tanke när jag ser den här bilden (därav min obekvämhet, som inte är ett ord, men you get it). 
No sir! För det första är jag för fattig för shopping, för det andra har jag aldrig sett Sex and the City (tror inte det är något för mig, sorry Carrie för att du inte får en chans) och för det tredje och sista så är Alice med på bilden mest för att hon råkade vara i soffan samtidigt, hence the blur. Fast nu ligger hon bredvid mig så lugnt och fint, men jag orkar inte ta ett nytt foto utan ni får tro mig på mitt ord. Lies, lies until the very end...


Jag överdoserar kaffe, har förmodligen en UVI (eller så är den på ingång) och livet är wonderful.
På riktigt alltså - ingen ironi. Jag insåg att det nog lät så.

Jobbar rätt mycket nu, så jag har inte hunnit tvätta, vilket resulterade i att jag istället gick och köpte nya trosor igår. Jepp, så nu klarar jag mig i några dagar till. Då känns det liksom som att det har gått lite för långt, men jag vet att jag inte är ensam om att göra det istället för att tvätta. Har till och med hört talas om en person som aldrig tvättade sina trosor, utan slängde dem när de var smutsiga och köpte nya hela tiden. Ekonomiskt.

Seriously, you guys, varför tvättar vi (läs: jag) inte oftare? 

Är det för att det är svårt att få en tvättid? Är det för att det tar lång tid? Är det för att det är jobbigt och gå upp- och nerför trappor för att komma till tvättstugan? Är det för att det är jobbigt att hänga/ bära upp tvätten, vika och lägga in på rätt plats?
Ja. Jo. Precis.

söndag, mars 3

Tumblr

Ooh, och btw. Gå in på fliken som säger Tumblr här uppe till vänster och kika på lite gifs och liknande om ni har riktigt tråkigt någon dag :) Ska försöka bli bättre på att uppdatera där med.

Tre stora D:n (Divergent & Doctor Who i 3D)

(Tror att den enda som är confirmed actor är huvudrollstjejen och jag är inte ens säker på att det är hon som är på bilden, såatteeh... inte the real deal misstänker jag ;D)


Kan de chilla lite med att göra filmer av every fucking bok jag har läst de senaste åren?

Jag vet inte, jag blir stressad. Tycker att om det är en bokserie där filmen är baserad på första boken (vilket det oftast är) så borde författaren åtminstone ha hunnit skriva klart bokserien innan man börjar göra film på böckerna. Tänk om det kommer detaljer som man hade velat hinta i första filmen som man inte kan göra för att man redan gjort innan man ens vet hur det slutar? Författaren kanske inte ens vet själv hur det slutar?

 Låt böckerna "andas" och ta lite plats innan ni gör film av det och får sälja ännu mer böcker.

Haha, jag vet egentligen inte varför jag tycker att det är jobbigt. Det är ju de filmerna jag peppar mest till. Utom superhjältefilmer och andra barndomsgrejer som jag tycker om som blir till film.

---------------------------------------


Sen ska tydligen 50th anniversery-avsnittet av Doctor Who vara i 3D. Inte för att det kommer påverka mig något, men jag kan inte låta bli att skratta lite i smyg.