onsdag, maj 30

Jag har varit frånvarande ett tag. Anledningarna är jobb och Diablo 3.

Mycket känns kaotiskt just nu. Mycket pengamässigt. Får inte allt att gå ihop riktigt då det blev så mycket den här månaden. CSN-räkning, resa till Uppsala, måste göra något åt katternas könsmognad o.s.v.
Men det löser sig.

Snart börjar jag på schema (juni och i sommar) i alla fall, så då behöver man inte oroa sig för jobb och pengar på ett tag.

Såhär ser mitt schema ut just nu, för er som vill hitta på något ^^

1 juni, fredag
2 juni, lördag

6 juni, onsdag
7 juni, torsdag

9 juni, lördag
10 juni, söndag
11 juni, måndag

UPPCON-resa (borta 15-17 juni)

18 juni, måndag

Ledig midsommarveckan

25 juni, måndag
26 juni, tisdag
27 juni, stadsfestenonsdagen

30 juni, stadsfestenlördagen
1 juli, söndag

4 juli, onsdag
5 juli, torsdag

8 juli, söndag
9 juli, måndag

15 juli, söndag
16 juli, måndag

TRÄSTOCK
19 juli, torsdag
20 juli, fredag
21 juli, lördag
22 juli, söndag

29 juli, söndag
30 juli, måndag
31 juli, tisdag
1 augusti, onsdag

5 augusti, söndag
6 augusti, måndag

11 augusti, lördag
12 augusti, söndag





måndag, maj 14

Supernatural romance-/fantasyböcker jag är sugen på just nu.


Charlaine Harris - Dead Reckoning


Charlaine Harris - Deadlocked

Ser ikapp True Blood, ett år efter att jag läst böckerna. Stör mig fortfarande på saker, men inte lika mycket. Får acceptera att det är annan story och fokusera på ögongodiset istället :P
Har väntat på att Dead Reckoning skulle komma i pocketformat, då jag har alla andra i serien i det formatet. Men alltså, de här omslagen är så fula att jag aldrig tagit mig för att beställa dem. Snacka om att omslag kan spela roll, även fast man tänker att de inte ska göra det.


Darren Shan - Cirque du Freak

Läste en Harry Potter-confession som handlade om att det finns så många bra böcker och att man inte behöver läsa om HP (guilty) och hen rekommenderade andra böcker att läsa istället. Den enda som som jag inte hade läst var denna och alla de andra böckerna som rekommenderades gillar jag verkligen, så jag har high hopes for this one.


Josephine Angelini - Hades (2:a delen i serien)

Lite guilty pleasure. Har läst så många böcker på sistone utan kärlek och just nu är jag hemskt sugen på supernatural romance-böcker.

Mer uppföljare i samma genre jag väntar på...


Cassandra Clare - City of Lost Souls (5:e delen i serien)

Läste de första fyra förra våren och fastnade, men nu har jag nästan glömt bort det mesta av handlingen (vilket händer ofta, därför jag läser om böcker så ofta). Vampyrer, shadow hunters, supernatural romance :) Good stuff.



Kristin Cashore - Bitterblue (3:e delen i serien)

De första två i den här serien (Graceling och Fire) kunde jag inte sluta läsa, så jag ser verkligen fram emot den här. De tidigare är typisk fantasy med tjejer i huvudrollerna. Böckerna utspelar sig i samma värld, men i olika tidsåldrar.


Sophie Jordan - Vanish (2:a delen i serien)

Människor som kan förvandlas till drakar (aka draki), förra boken handlade om förbjuden kärlek mellan draki och drakjägare. Underhållande och lättläst, om än klyschigt. 


Och så är jag lite nyfiken på Cassandra Clares andra serie: The Infernal Devices


Cassandra Clare - Clockwork Angel och Clockwork Prince

Saxat från Wikipedia:
The Infernal Devices is a new series of novels by author Cassandra Clare, centering on a number of races, collectively known as Downworlders, introduced in her The Mortal Instruments series. This series takes place in Victorian England, ten years after the peace treaties between the demon-fighting Shadowhunters and Downworlders (vampires, faeries, werewolves and warlocks) was signes. As Shadowhunters consider themselves superior or purer than Downworlders or demons, they may have no qualms about killing either. The first book in The Infernal Devices is entitled Clockwork Angel and begins the story of Tessa, an orphaned teenage girl who discovers she is an Eidolon, or shape-changer, with unique powers. But these new-found abilities plunge her into a world she never knew existed, and she will have to learn to master them if she wants to find her brother, and to do this she will have to forge an alliance with some Shadowhunters if she wants to survive in this dangerous world.



torsdag, maj 10

Mina egna favoriter från Draw Something den senaste månaden







Mattias har vänligt förklarat att Holy Hand Grenade inte ser ut så :'(


Och så Helena som överraskar med en Mario, helt otippat :D

Hey giiirl! What'cha doin'?

Midna ska bestämt ligga i armvecket, vilket gör det liiiite svårt att skriva med den armen.



Var på personalfest för någon helg sedan. Det var riktigt trevligt, till och med när vi gick ut (för ovanlighetens skull). Jag gillar att ha håret som på bilden, det känns så bra att ha fluffigt hår xD

Annars spelar jag mycket Oxie, jobbar då och då, spelar gitarr med Sarah och ser lite på anime, New Girl och TBBT ^^ Peppar för bättre väder, så man kan klä av sig lite ;D haha.