onsdag, juli 21

Pika-pika~chuuu

Nu är jag ledig tre dagar, så jag spelar Pokémon på telefonen :)

Idag blir det Kalvträsk med familjen dock.

Sommar :)

Mina gamla deppinlägg

Visst känns det som så länge sedan när jag sitter och läser igenom en del av mina gamla blogginlägg. Speciellt mina deppinlägg. Det känns rätt löjligt att läsa dem, men samtidigt kan jag inte förmå mig att ta bort dem, för de var så fruktansvärt betydelsefulla för mig då. Så skönt att få ut sina tankar ur huvudet och kunna lägga dem på bloggen istället. Även fast jag visste att ingen skulle förstå vad jag menade, eller reagera på det jag skrev.

För mig är mina deppartexter fina. Jag vet precis vad jag tänkte och hur jag kände när jag skrev dem och det gör inte ont att läsa dem, för även om jag minns exakt hur det var så är jag bara glad att jag har det bra nu.

Så mina löjliga kategorier som "inte för att jag är ensam..." och så får vara kvar, för de är nog de viktigaste sakerna den här bloggen har hjälpt mig med.

måndag, juli 5

Inatt har jag drömt om kortspel, sagan om ringen-prat, killar överallt, linnéa som lagade mat och så vidare.
Nu ligger jag i sängen och är sur. Inte över något speciellt egentligen. Blev bara tvärsur. Sånt är jobbigt.
Jocke spelar Pokémon och jag sitter på Facebook. Allt är som vanligt.

Ikväll ska vi på bio med Sarah och Patric och se Eclipse... igen, för min och Sarahs del. Men jag hade feber sist jag såg den, så jag kunde inte fokusera så bra på filmen :P Eller äta godis eller något. Då blir det ju ingen riktig bioupplevelse :P Men den var bra iaf :) Bättre än de andra två filmerna. Bara typ ett moment som var lite awkward xD Istället för tio.