onsdag, september 30

.

Här har jag vädrat sängkläder och handlat taklampa... som jag inte får upp i taket själv.
Jag har även köpt sopkorg, magneter, räkningsställ, gitarrställ, servetter, liten låda att ha stämapparat, capo och plektrum i o.s.v.
Till och med sockar har jag köpt. Jag har varit utan sockar i en vecka nu. Men nu har jag åtminstone tre par. Ska in till H&M ikväll och köpa mer sockar, tror jag. Blir lite kallt att springa barfota på hösten och vintern. På sommaren är jag nästan alltid barfota, dock.

Jag blir galen på att vi inte har något bra förvaringsställe. Vi har inga hyllor någonstans och inte ens mitt "skrivbord" har några lådor. Eller jo, en, men den gills inte.
Allt är kaos här. Jag städar - två timmar senare är det stökigt igen. FUCK!

Nåja, mamma och pappa har lovat att hjälpa oss att sätta upp några hyllor, för skulle jag och Jocke göra det så skulle det bli rätt snett har jag en aning om. Får väl se när de har tid att göra det (och så ska man ju hitta några hyllor som man vill ha också).

Så, nu har jag fått ut lite tankar :)

lördag, september 26

Inne istället för ute

Tjahapp, nu är alla andra ute men jag har farit hem till Sarah. Vad tråkig jag känner mig. Men jag kände verkligen att jag inte orkade med att vara ute med hög ljudvolym och odrägliga människor. Nä, då sitter jag hellre här vid datorn :P

torsdag, september 24

Så, Samuel...

Nu har jag bytt rubrik, nöjd? ;)

23/9 - Fika på Lilla Mari

fina pojkar

Jag gillar...

Skrivbordssaker - kollegieblock, post it-lappar, tuschpennor, kalendrar, färgglada papper, mappar, organiseringsgrejer (pappersförvaring) o.s.v.

Jag tror inte att någon kan förstå hur mycket jag verkligen gillar(/älskar?) sådana saker. Igår köpte jag ett kollegieblock till, bara för att jag ville ha alla färger av den sorten. Tur att det inte är så dyrt med papper, i alla fall.

onsdag, september 23

We are shadows, shadows in the alley

Såg klart säsong 2 av True Blood igår, så nu har jag abstinens. Vill ha mer!

Lyssnar på pappas playlist på Spotify och fascineras. Av musiken och av min pappa.

Har varit på stan med Mikael och Andreas (a.k.a. Svahn och Fossland) och fikat två gånger. Kanel och Lilla Mari. Sedan for de på skolan kring halv fyra.
Vi pratade om att eventuellt styra upp en Grotesco/Varan-TV kväll någon kväll.
Någon som är sugen på att haka på?

Ikväll och imorgon måste jag verkligen plugga inför tentan på fredag, men jag vill verkligen göra annat. Spela gitarr, gå promenad i höstblåsten, bara krypa ner under täcket och gå i ide ett tag, förlora mig själv och hitta mig igen med vänner som klarar av det.

Det finns så mycket jag vill och kan och så mycket jag tror att jag måste som bara hindrar mig.

måndag, september 21

True Blood

Bild från Google

Som ni kanske vet så kan jag inte sluta om jag väl har börjat med något. Böcker, filmer, serier o.s.v.
Det värsta är bokserier på mer än 10 böcker och snäppet under är tv-serier. Speciellt om de har flera flera flera säsonger.
Nu i onsdags började jag se True Blood och jag började på andra säsongen igår.

Det värsta när jag fastnar i något såhär är att det är det enda jag kan tänka på, drömma om och relatera till. Jag blir helt stuck tills jag är färdig. Lite jobbigt.
Men nu är det ju bara elva timmar kvar av säsong två, så det ska nog hinna avverkas!

Tittut!

Idag skaffade jag Spotify Premium etersom jag var nyfiken på hur den fungerar med min iFåne.

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck nu. Länge sedan nu. Håller på att göra en playlist med lite höstlåtar som jag inte ska bli deppig av. Men i år blir det inget höstdepp, det känner jag!

Fast tydligen har jag lyckats med att inte kunna sova på nätterna. Det är då jag börjar blogga. Jocke ligger och mumlar på göteborska att "Kaffe är gött" i sömnen. Han är sjuk - feber. Har pysslat om honom ikväll. Tror jag ska lägga mig nu.

Puss!

Jepp

Bara två bloggar att hålla reda på nu. Skönt.
Får väl se om någon läser den här :P

Veckorna som gått





































onsdag, september 2

Puh!

Det är tufft nu. Jag har alltså tre bloggar, pluggar för fullt, spenderar sex timmar per dag i en buss. Kort och gott så har jag mycket att skriva här, men dåligt om tid att göra det.
Där har ni en ursäkt för stilleståndet. Puss och kram!

Om ni vill läsa allt jag skriver (men det vill ni nog inte), så kan ni läsa min inspirationsblogg (nystartad): http://inspirerasavinspiration.blogspot.com
Ja, jag vet, namnet är inte så superbra, men alla namn är ju typ upptagna -.-

Och här är länken till min smink/klädes/whateverblogg: http://nathli.blogspot.com
Tips till mina kompisar som är väldigt anti ytligheter: Läs den inte xD