onsdag, oktober 29

Ambition makes you look pretty ugly

Igår var vi och badade och jag simmade fruktansvärt länge (för at vara jag) när killarna gick och bastade. Dock har jag inte träningsvärk idag -.- då kanske det inte gav någonting, ändå...

Vi ska riva upp vårt badrum, jag ska flytta in en ny soffa i mitt rum, imorgon blir det fika och kanske boda borg. Sedan får vi se hur det blir på fredag... men det ser ut som att jag har fullt upp jämt. Men inte idag. Idag ska jag varva ner lite, försöka få mig i säng i tid och så.
Var på arbetsförmedlingen igår... suck, vad jobbigt att försöka skaffa jobb :P Speciellt eftersom jag själv inte känner mig så sugen på att jobba riktigt än, men samtidigt har jag ju inga pengar alls... så jag förstår ju som varför mamma och pappa tycker att jag ska skaffa ett jobb, även om jag inte är i toppskick riktigt än.

lördag, oktober 25

SPEL

Ööhööö, mitt ass blir kickat i Soul Calibur :8

Fick roliga sms inatt xD
Mitt liv är fint.. vaknar tre, far och handlar fem, äter middag... värt :P
Men nu är vi iaf lite folk hos Oskar och vi ska spela spel ikväll :D

onsdag, oktober 22

Onsdag

Har precis varit och badat med Jocke, Sarah och Oskar ^^ Sen for vi på Frasses och åt skrov...
Inte så nyttigt kanske, men riktigt skönt :) Ska typ börja bada oftare, tror jag :D Mamma kanske kan sponsra mig så att jag har råd. Jag har ju som ingen inkomst alls nu. Inte ens studiebidrag -.- och så ska jag betala tillbaks på mitt lån... SUG!

Nu är jag och Jocke hos Oskar, eftersom vi är lediga imorgon. De spelar lite Soul Calibur och jag ska kanske spela lite snart, men jag är rädd att jag kommer att suga totalt xD

:) Ha det bra!

tisdag, oktober 21

När man är trött funkar det alltid som tidsfördriv :)

cat
more animals

cat
more animals

cat
more animals

cat
more animals

dog
see more puppies

Syster




Frost


Imorse var det frost ute. Jag var vaken och såg det. Soluppgång och frost. Det var lite kallt om mina barfota fötter, men det var det värt.

-

I övrigt har jag inte gjort speciellt mycket idag. Legat vid datorn. Försökt få hem Heroes, men det har inte gått (nu kanske det går) och annars har jag ätit nyponsoppa och pyttipanna. Hrmm.. tragiskt. Jo, jag har spelat piano och gitarr, as usual. Tyvärr var det inte en bra musikdag idag, för mina fingrar var lite för fumliga för det.
Varit ute och gått med Champis och Jocke hälsade på mig under en halvtimme innan han skulle hem och äta. Kvällen har gått rätt fort. Lite glass, youtube o.s.v

KRAM!
(vill någon hitta på något i veckan så får ni gärna säga till)



söndag, oktober 19

Så då var helgen över.

Fredagen spenderades @ home där jag somnade så fort jag kom hem från Umeå, i princip. Under lördagen var jag med Jocke innan vi for till Sarah på kvällen och åt pizza, såg film och spelade Rappakalja :)
Hahaha, jag lyckades skriva följande vid ett mindre koncentrerat tillfälle: "Ji är en koreansk avslappningsmonster" när jag egentligen skulle skriva "avslappningsmetod" xD Hahaha...

:)

fredag, oktober 17

06.44

Jag har en känsla av att jag inte kommer att kunna somna överhuvudtaget inatt. Inte om jag ska hinna städa imorgon/idag och sedan fara hem.

Jag krossar fönstreeeeeeeeeet...





Har "En helt ny karriär II" på hjärnan. Inte allt för illa. Det enda dåliga med det är att jag inte kan texten så bra, så jag sjunger mest början och sedan hummar jag något och sedan skriker jag (inombords, för Julia ligger bredvid och sover, så något annat vore ju dumt) "EN HELT NY KARRIÄÄÄÄÄÄÄÄR!" när det kommer... typ.
Det var faktiskt rätt länge sedan jag lyssnade på musik, så nu sitter jag och lyssnar på blandad musik (för det är vad man minst sagt kan säga om min dator).

Jag ber om ursäkt för dåligt uppdaterande, dåligt uppförande på msn, dåligt initiativtagande, dåligt brevsvarande och allt möjligt annat som jag är medveten om att jag inte varit så bra på att sköta på rätt sätt på sistone. A thousand apologies.

Åh! På tal om engelska så var jag och skrev under några ansökningspapper idag (om studieuppehåll) och det känns väldigt skönt att ta tjuren vid hornen och inte bara sitta och bekymra sig över att den är där och hoppas att den inte ska stånga mig.
(Dessutom fick jag veta att jag fått VG, maxbetyg, i en kurs, så det fick mig på superhumör ^^ Jag måste ju få skryta lite i mitt i övrigt stora misslyckande som jag annars delar med mig av, right? :D)




-




Vad gäller inför morgondagen/helgen?

Själv ska jag till Albin imorgon (dock vet jag inte vilken tid jag kommer hem, så vi får se hur det där löser sig) och hitta på någonting och på lördag ska jag hem till Sarah :)

-




Dock har den här veckan dödat mig ekonomiskt, eftersom jag har varit tvungen att betala mat för två personer ur den lilla kassan jag har + att jag gick på stan en dag (förödande) för att byta ut böckernas och filmernas umgänge mot lite shoppinglyckokickar :D dock borde jag kanske sluta köpa så mycket smink -.- Jag skulle kunna uppdatera min blogg med saker jag köpt nästan varje dag, men jag är rädd att det inte skulle bli alltför roligt för er:

"Idag har jag köpt tre ögonskuggor, russin, ett läppstift och grahamsmjöl" xD

-




Böcker jag läst i veckan:

Vattenmelonen /Marian Keyes/
Det tolfte kortet /Jeffery Deaver/
Vid nästa fullmåne /Veronica Wägner/

Påbörjat Liftarens guide till galaxen /Douglas Adams/ för typ tredje gången. Den är ju så fruktansvärt lång att man hinner glömma bort det mesta, utom att man tyckte att den var bra, men skum.

-

Dessutom säger Lars Winnerbäck alltid saker bäst på hösten.
Eller, hans låtar passar bäst in i mitt liv på hösten. Vilket jag inte vet om jag ska se som något positivt. Det kanske är hans fel att jag är höstdeprimerad för att jag försöker passa in i hans texter? ;)
Nä, men det känns faktiskt bättre att passa in i texterna, eftersom han förmodligen skrivit någonting som han antingen vet att någon han står nära har varit med om eller något som många kan identifiera sig med. Båda de där alternativen innebär i alla fall att någon annan har varit med om ungefär samma sak som jag har. Vilket alltid är en tröst. Om man ska vara en elak människa, allltså.

-

Joakim kommer inte att gilla det här inlägget. Alldeles för mycket text, kommer han att tycka.

-

Imorgon blir det rejäl städning här. Packa med det viktigaste som jag kan få med mig hem som jag inte överlever utan tills jag får med mig allt när jag flyttar.
Har som sagt ingen aning om när det blir riktigt, vet bara att det blir innan sista november (för då SKA jag vara ute ur lägenheten), men förhoppningsvis blir det väl tidigare än så. Jag kommer i alla fall inte ha någon anledning att vara här, så jag kommer nog mest att bo hemma ändå.

Ja, det där var väl en hyfsad update av mitt liv :)

Kram på er, älsklingar!
För jag tror att alla som läser min blogg bryr sig om mig
och jag mår så mycket bättre när folk bryr sig.
du bryr dig, även om du inte vet om det än

Ni är det bästa jag har!
Puss







tisdag, oktober 14

Att göra:

- putsa fönster
- städa rummet + bära ut sopor
- spela gitarr
- inte titta så mycket på film
- inte äta så mycket godis (yeah, jag är tillbaks i godisträsket igen)
- promenera
- shoppa

Det händer inte så mycket på dagarna. Speciellt eftersom jag inte kan sova på nätterna. Inatt har jag läst Vattenmelonen, eftersom jag inte kunde somna förrän klockan fem. Ikväll blir det "Det tolfte kortet". Vet inte hur jag ska få ordning på dygnet riktigt. Blir nog att springa eller något imorgon kväll så att jag är helt slutkörd när jag kommer hem.

måndag, oktober 13

Helg

Helgen har varit riktigt fin. Tack älskling <3
Idol, Sequence och så vidare i fredags.
Be kind rewind och Alfapet (får jag lägga "grisburk"?) i lördags.

Är i Umeå i veckan för att min syster praktiserar på Wayne's här. Sedan flyttar jag hem så snart jag bara kan. Ska ansöka om studieuppehåll i ett år, bara jag kan skriva ut de här papperet någon gång. Det är trots allt viktigare hur jag mår.
Bara att hoppas att jag får det dock, annars vet jag inte vad jag gör, eftersom jag har sagt upp mitt rum redan (för de var väldigt dåliga på att informera om vad jag behövde göra för att få "hoppa av"... de nämnde aldrig någon ansökan direkt... nåja).

fredag, oktober 10

Äntligen hemma... och på tal om äntligen hemma så var det någon skådespelare... eller någon.. som jag tyckte var lite lik Martin Timell när jag tänkte efter. Jo, Hugh Grant var det! Haha, lite långsökt är det väl, men jag tänkte det tvärt igår.
Fast nu är Timell flintis i Äntligen hemma :(

Det är DEN tiden på månaden, mitt munsår består (aah), finnarna frodas i mitt ansikte och jag är tydligen röd under ögonen. Dessutom så förlorar alla som läser det här. PUSS PÅ ER! :D

torsdag, oktober 9

Det vankas höst och du får ofelbart något underligt i din blick


Och du får ingen tröst
av din inre röst
den vill knäcka dig varenda höst


- Lars Winnerbäck

onsdag, oktober 8

Oj oj oj

Jäkla herpes. Jag har klarat mig utan munsår i typ... ett år? Men nu är det tillbaks :( Kommer ju inte kunna visa mig för folk såhär :P Speciellt inte med det vita goshet (Zovirax) som är kladdat över hela överläppen.

Idag är jag ledig. Eller ledig och ledig, jag måste plugga som tusan inför fonetiktentan.
Fast jag funderar på om det är värt det.

För er som inte vet det så är jag i valet och kvalet om jag ska hoppa av skolan eller inte.

Varför jag skulle hoppa av skolan:
- Jag är helt orklös, kan inte sova och orkar därför knappt lyssna när jag är i skolan.
- Utöver det där så mår jag sämre än någonsin.
- Jag har fått en väldigt dålig start på terminen och missat många lektioner och måste nog tenta om minst två tentor.

Men det som är det viktigaste av det där är som sagt att jag mår dåligt.

Varför jag INTE skulle hoppa av skolan:
- Jag trivs med folket i klassen.
- Det blir krångligt med flytt och sådant.
- Det skulle kännas som ett stort nederlag.

Jag har pratat med mamma om det här och hon har sagt att om jag mår såpass dåligt så borde jag flytta hem och vila upp mig och försöka igen senare. Och det låter ju underbart. Det är det jag vill göra helst. Men samtidigt så känns det så värdelöst att inte orka med skolan. Att jag liksom blir knäckt av min egen hjärna. Men det är det väl kanske inte, men jag är så jäkla stolt av mig att jag har svårt att acceptera nederlag och hjälp av andra.

Det är många som också har svårt att förstå varför jag inte orkar med skolan. Flera har sagt "men du som är så glad" (uppenbarligen läser inte människorna min blogg xD haha), men det är klart, jag är ju glad när jag är med folk. Det är ju inte så att jag går och grubblar och är rådeprimerad när jag är med andra. Då har jag ju annat att tänka på. Och på helgerna tar jag mig tid till att slappna av. Jag skulle vilja ha en sån lång helg i typ ett halvår, eller något.

Jag vet inte vad ni tycker...? Borde jag flytta hem eller borde jag fortsätta försöka?

Jag resonerar lite såhär:
Eftersom jag är 90a, så spelar det ju egentligen ingen roll om jag tar ett sabbatsår, för när jag då börjar univ. så är jag lika gammal som skulle ses som normalt.
Samtidigt så trivs jag med klassen, och jag trivs med att bo ensam (utom när jag ska sova). Mamma har nu (nästan, i alla fall) gått med på att jag ska få prova ha en katt och om det inte fungerar så ska den få bo hemma i Kusmark.
Och så har jag ågren över alla saker jag har här. Jag ska ju få farmors och farfars soffa och allt. Jag har värsta inredningsplanerna. Känns inte så värt att börja släpa hit grejer (det ska eventuellt göras nu på söndag) om jag ska hoppa av.

Jag ska försöka ett litet tag till, men som mamma sa (på ett ungefär): "Känns det värt att fortsätta slösa den energi du inte har på något som du inte är säker på att du orkar fortsätta med?"
Jag vet inte. Jag gillar ju skolan och jag känner att jag valt rätt utbildning, men kanske inte rätt tidpunkt för att starta den, bara.

Som sagt, jag vill gärna höra era åsikter... Skulle ni tycka att jag var helt värdelös om jag hoppade av och vilade upp mig? Undrar ni över mitt resonemang (jag är virrig i tankarna, så det blir nog ännu virrigare när jag skriver)?

Jag vet inte om jag vill ha några tips eller peppande uppmuntringar, faktiskt. För they tend to bring me down. Som att jag var för värdelös för att ens orka gå i dagis, eller något.

Åååååh :D


cat
more animals


cat
more animals


cat
more animals


cat
more animals


cat
more animals


cat
more animals


cat
more animals


cat
more animals

Ok, gotta stop... jag kan sitta hela natten och skratta åt det här xD

Och jag inser varför jag älskar musik igen

tisdag, oktober 7

.

Nyss sett Lilja 4-ever. Tur att jag ser filmer som får mig att må bra -.-
Jag vill också spela basket varje dag...

måndag, oktober 6

Lite mer bilder




Jodu



KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE DEN STÖRRE, ANNARS SER DU INTE ETT SKIT (om du inte är cool och har perfekt syn... damn it att man ska behöva ha glasögon)

Gamla bilder






KOMMENTERA GÄRNA :D

Pepp

Ah, imorgon (idag) blir det kanske fika på stan :D Jag känner peppen. Om inte så fikar jag själv :P

söndag, oktober 5

Ibland är jag uppåt

Har faktiskt varit det hela helgen, utom imorse, eftersom jag var trött och ville sova, men Jocke var som vanligt morgonpigg och ville väcka mig xD Fast jag fik sova ändå... typ till tre (A)

I fredags var jag hos Samuel med Mikael, Emil och Albin. Vi såg Bleka dödens minut (varför heter den så, riktigt? :O låter typ som en thriller) och Supersugen (hahaa). Lördagen var jag till stan med Julia och shoppade loss och sedan var vi till Christer på kvällen.

Jag tror att jag ska sluta skriva nu xD blir kanske inte så roligt för Jocke ^^

torsdag, oktober 2

!!

Det blir nog ingen katt.
Damn it, känns som att hela världen motarbetar mig.
Och folk verkar inte ha fattat (trots alla tusen blogginlägg jag måste ha skrivit och trots alla gånger jag sagt det) att jag mår DÅLIGT. Förstår du? D-Å-L-I-G-T!!
Anledningen till att jag är så värdelös på att göra allt är för att jag inte har ork till någonting. Det enda jag vill göra är att sova. Lätt för dig att säga att jag ska kämpa på och att det ordnar sig när jag...

Jag kan inte skriva längre.

Two cats or no cat, that is the question. Whether 'tis...

Jag har nästan bestämt mig... jag har tänkt hjälpa mig själv och hjälpa en katt. eller två.
Men det känns dumt att göra det utan mammas approval. Dessutom har jag en hel del frågor som jag mailat till Djurskyddsföreningen, så vi får se. Det här är inte ett beslut jag vill ta impulsivt. Men samtidigt har jag velat ha en egen katt i snart tre år utan att få en. Jag tror att det skulle vara bra att ha två katter dock, eftersom jag går i skola x antal timmar per dag.
Däremot blir det lite knepigare när jag ska hem. Jag har hittat vad som verkar vara det perfekta kattparet, dock. Två systrar som älskar hundar (vilket är grymt bra om jag ska hem på helgen) och som är innekatter.
Men jag mår lite dåligt över att jag har så litet utrymme här. Funderar på att skaffa... åh, lyssna på mig. Jag låter som att jag redan bestämt mig.
Tja, i princip så har jag ju det... det finns ingenting jag hellre vill just nu. Jag tror att jag skulle må så mycket bättre av det själv också. Men nackdelarna är väl en del också, som min mamma gärna påpekar för mig. Och jag vill att katterna ska ha det bra. Så jag ska tänka över det lite till. Damn it att jag skulle ha sett hur katterna ser ut också. Då är det liksom inte bara en katt, utan katten (om du förstår?).

Det här är sötkatterna jag gärna skulle ta hand om :) Men förmodligen hinner de väl bli paxade innan jag hunnit bestämma mig. Men det finns väl en hel del katter där ute, så ^^

Angående den nya bloggrubriken...

Inte har man fått mycket gjort idag, inte. Även fast jag borde ha pluggat som en tok till Realia-provet på fredag. Men jag kommer kugga ändå, så det ger ingenting att ens försöka. Har inte förstått ett ord av vad han har sagt och jag förstår inte mina anteckningar eller det som står på internet.
Jag funderar på att hoppa av, men det har jag väl sagt förut.
Det enda som hindrar mig är egentligen att det blir krångligt att flytta tillbaks allting igen, att jag trivs med klassen, att jag inte skulle ha någonting att göra hemma och bli tokig och ångra mig + att det skulle klassas som ett flodhästiskt stort nederlag för mig.
Men jag orkar verkligen inte med att plugga som det är nu. Jag får ingen hjälp med hur jag mår och när jag knappt orkar äta finns det inte en chans att jag orkar plugga heller.
Och jag är så ensam här. Det är väl det som är värst.
Jag har försökt övertala mamma om att jag ska få skaffa en katt, men hon tycker att det inte blir något liv för en katt, eftersom jag trots allt ändå bara har 19,7 m2 att leva på. I can see her point. Stackars katt. Men damn it... jag då? Det här är inget liv för mig heller. Dessutom är jag större än en katt xD

Ny grej på min blogg: ska försöka att inte skriva så kryptiskt och tala klarspråk istället.

Och jo, angående den nya bloggrubriken... fast nu minns jag ju inte riktigt vad jag skulle skriva om den. Den finns där i brist på idéer om annan bloggrubrik, för det var det första som kom upp i huvudet när jag försökte tänka ut någon bra.
Och JA, jag har bytt utseende på min blogg igen. Främst för att, som vissa påpekat, det kändes alltför deprimerande med svart, även om det är när jag har svart bakgrund på bloggen som jag uppenbarligen skrivit som mest. Hm, weird. Kanske påverkas av färgens emoish style.

För er som inte läst det på Svahns blogg så vill jag också upplysa er om att det är filmkväll hos Samuel på... vad sa vi? FREDAG! och jag hoppas att du'll be there. (du'll? xD)