torsdag, maj 29

Cannes...

Pappa har dragit tusen daliga skamt idag, som handlat om Cannes, och hur det uttalas (kan, for dig som inte ar sa insatt i franska ;))
Idag ar en battre dag. Kunde dock inte sova i mitt morka rum i min stora lyxsang alldeles sjalv.. sa jag gick och la mig hos min syster. Har aldrig sovit battre, tror jag.
Vi ar och shoppar loss i Cannes, aven om allt typ ar svindyrt... Bara markesklader -.- men har hittat nagra butiker som har vettiga priser och snygga klader. Kopt tva vita linnen och en ring, men jag ar fruktansvart nojd med mina kop. Imorgon ska vi till en stad i Italien dar de har nagon marknad, sa da ska jag forhoppningsvis shoppa skor! Iiih, sen har pappa lovat att han ska kopa champagne at mig! Eller jag vet inte hur det blev egentligen, men ah, det lat bra ;)

Maste springa strax, eftersom det osregnar och familjen star ute och vantar... (A)

onsdag, maj 28

From France

Ja, nu har vi hittat ett internetcafe (wtf, det ska val finnas apostrofer i Frankrike av alla stallen?)

Alla betyg sket sig. Eventuellt far jag inte ens ett slutbetyg. Forjavligt, alltsa... F~n ta Pia...
Jag har alltsa gjort allt utom ett prov (och allt annat har jag haft godkant pa) och hon sager att hon darfor inte kan satta betyg pa mig. Darfor kommer jag inte fa alla poang jag behover for ett slutbetyg. WTF!? Jag kan alltsa inte ens fa ett IG? Jag ar riktigt forbannad och ledsen...
Jag ska typ fa gora ett prov nar jag kommer hem, pa onsdagen, sa da kan jag fa G ifall jag klarar provet, eller kanske anda ett IG ifall jag inte klarar det. Jag fattar inte, betyget kan inte hanga pa ett enda prov.. Naja, jag ska gora det dar provet anda.
Och inte fick jag MVG i Engelska C heller, eftersom jag "bara haft VG+" pa tva prov. F#n ta henne ocksa. Jag har haft MVG pa allt annat. Jag vet inte ifall jag orkar med att plugga till larare till hosten, eftersom alla larare verkar bli forjavliga....

Har i Frankrike ar det daligt vader, det regnar och askar. Jag ar rastlos. Finns inte sa mycket att gora har. Men en sak ar saker, jag vill iaf. inte hem till NK-provet och allt. Tusan sa surt ifall jag inte far ett slutbetyg, vad ska jag gora da? Jag ar inte sarskilt peppad pa studenten heller. Jag gar sonder.

Ha det bra. Kram!

söndag, maj 25

Min blogg fyller ett år och några veckor idag och det tänkte jag fira med bilder från de månader som gått. Här kommer alltså bilder från april 2007 till och med februari 2008 (jag blev lite lat och orkade inte ta med de nyaste bilderna, eftersom de flesta ändå synts här på bloggen)
På tal om lathet så är bilderna helt oredigerade (De flesta iaf... Det finns undantag)
Enjoy!



Hoppas att ni har en underbar vecka nu, för det ska jag ha :) Om sex timmar lyfter vi från marken och sätter kurs mot Frankrike! Stiger upp fyra -.-
innan du går, vänd dig om en sista gång
Soligt väder, hoppar studsmatta, packar som en tok, ska till mormor och morfar med champis och findus, inatt klockan 04.00 far vi!

fredag, maj 23



Betyg

Har nyss räknat ut att mitt snittbetyg kommer bli typ 13.75 om det går som förväntat i resten av ämnena som jag inte fått betyg i. Äh, de kommer väl inte behövas senare i livet, så.

Tvångstankar

Jag antar att du också har några vardagstvångstankar?

Jag har följande:
- Ser jag en bil när jag är ute och går så MÅSTE jag springa/gå fort så att jag hinner före den till ett mål som jag bestämmer då. Oftast postlådor eller lyktstolpar
- Jag kan absolut inte gå på A-brunnar
- Jag MÅSTE gå på K-brunnar
- Är det stjärnklart MÅSTE jag stå och titta på dem en stund innan jag kan gå in
- Vågar ingen annan något som ändå är överkomligt så MÅSTE jag (nästan) göra det
- Finns det en spegel så MÅSTE jag kolla i den för att kolla att allt står rätt till med utseendet. Gäller även skyltfönster (fast inte hela tiden då xD)
- Har jag pengar MÅSTE de försvinna snarast möjligt

Jag har nog många fler också, men det var de jag kunde komma på just nu.

Sen vill jag kolla vad ni tycker. Om du sitter i kors med benen, vilket ben har du helst överst?
Och vilken arm har du helst överst när du lägger armarna i kors, och vilken tumme har du överst när du knäpper händerna?
För mig är det: höger ben, vänster arm och vänster tumme överst :)

torsdag, maj 22

Sammanfattning av veckan (mån-fre) i bilder:

Det här är mitt hem. Fast inte riktigt mitt hem, utan mer utsikten från mitt fönster som är mot söder. Här har jag spenderat större delen av mitt liv, men också min vecka, eftersom jag gjort mycket läxor.


Det här är jag. Jag har spenderat större delen av mitt liv i min kropp, och det har gått bra. Inga större fel på den och igår kände jag mig väldigt nöjd med mitt utseende. Kan berott på att jag fick stå och åma mig framför en spegel i typ fyra timmar medan Sanna fotade (A), även om det slutade med att Louise kastade vatten på mig ur en Vodkaflaska, så min studentklänning blev blöt :)


Det här är Albin. Albin har jag inte spenderat större delen av mitt liv med, även om det känns som det. Inte ens så mycket i veckan. Jag har träffat honom 45 min totalt den här veckan. Men Albin har klarat teoriprovet, det är därför han ser så glad ut. För övrigt var Mikael där också, men jag har lärt mig att han inte vill vara med på kort, by now.
Mikael har jag inte heller spenderat större delen av mitt liv med, även om det även där känns som det.


Det här är fika från Wayne's. Gottegris har jag varit hela livet.


Det här är gatskyltar i korsningen Storgatan, Columbusgatan i Kåge. Bara för att "Columbus" har befunnit sig i min mobil varje morgon när jag åker buss till stan den här veckan.


Det här är 80 euro som jag fick av farmor och farfar idag inför Frankrikeresan. Wiiiie! Shoppa! :D
Wohooo! Snart är jag färdig med mina kompletteringar i HiB (KUHI redan fixat)
Dock har jag inte läst ett ord i Nk-boken, så provet imorgon lär ju inte gå alls.

Jag är ledsen att jag inte orkar/kan skriva någonting annat än om skolarbete, men det är det enda jag har tid att göra nu, så det är det enda jag kan skriva om.
Tänkte bara meddela att det är fyra dagar kvar tills jag far till F-R-A-N-K-R-I-K-E!!! Iiiih! Pepp!
Och det är bara en ordentlig skoldag kvar för mig. Iiiih på det också!

Idag är jag ledig från skolan, även om jag egentligen borde farit dit och övat sång. Men jag sov för länge. Dum jag.
Istället har jag suttit här hemma och gjort skolarbete :) duktig flicka...

Kram!

tisdag, maj 20

#2 av det jag gjort idag för att fördriva tankarna från allt jag borde ha gjort:
EGO-TIME! Jag har sammanställt alla bilder jag någonsin haft som visningsbild på msn. (Jag har ett liv någonstans, men det var länge sedan det hälsade på) Måste påpeka att #32 är en klar favorit, men i stark konkurrens med #21... Jag är SÅ vacker ;)

måndag, maj 19

Lusten, viljan och motivationen fattas

Istället för att göra alla mina viktiga uppgifter som jag berättade om igår, så har jag istället sovit tre timmar ikväll (tills KP ringde och väckte mig) och nu känns det inte lönt att börja på något arbete, då klockan är runt halv tio.
Så nu sitter jag och målar naglarna och försöker känna ifall det blir någon skillnad i hjärnan när jag använder vänster hand. Ifall jag skulle känna mig mycket mer kreativ och konstnärlig så skulle jag helt klart överväga att träna upp min vänsterhand så att jag kunde rita/skriva/spela instrument bättre. Tyvärr uteblev den där känslan som jag hoppats på, så jag antar att det inte fungerar så. Sug.

söndag, maj 18

Förresten så tänkte jag faktiskt på dig inatt, eller drömde om dig kanske det heter

Jo, det är sant. Jag drömde om dig inatt, och du la dig bredvid mig och log och sa "hör du regnet, vilken intressant melodi" och med ens var jag klarvaken, naken i tanken, men det gjorde ingenting för det är väl så man ska hylla vårens asfaltsregn? Och allt blir så fint med lite vattendroppar på sig. Jeans, hår, tyg som smälter in i huden. Visste du att regn förenar? Jo, det är sant. Så satt vi där och tittade på många bäckar små, som slutligen fann varandra. Jag sa ju det, att regn förenar. Ditt hår blev lite extra lockigt av fukten i luften, ännu finare, du blev ännu finare. Så satt vi där, länge.

Panik! på diskoteket, skulle man kunna säga...

Ja, gud i himlen och alla hanses änglar. Hur ska jag hinna med allting den här veckan?
Det blir hejdå till allt som kanske (möjligtvis?) skulle kunna kallas liv och hallå där-tja! till allt vad läxor heter.

Detta är mina gäster under veckan:
- Engelskaredovisning (betygsavgörande), ONSDAG (den enda roliga uppgiften i veckan)
- FORTFARANDE kompletteringar i två ämnen (sjukt betygsavgörande), FREDAG
- Festtal (betygsavgörande), LÖRDAG
- Målgruppsanalys, LÖRDAG
- NK-prov (vet inte om det är betygsavgörande, men hoppas inte, för då är jag körd xD), FREDAG

Min största panik ligger i mina kompletteringsuppgifter och NK-provet... De kommer att ta mig till min grav.

Nu är det god natt, gott folk!
Intressant... jag lyssnar alltså på Siw Malmqvist xD Slit och släng :) Den är ju typ bra :PJag har köpt en ny jacka, som jag trivs jättebra i, men Albin sa att jag ser ut som en tant och Mikael sa att jag såg ut som en... marin... amiral? Jag minns inte vad det var, men jag vet inte riktigt hur jag ska ta det.
Risdag.

Längtar faktiskt till skolan imorgon, för idag har jag sprungit runt utan något att göra (annat än alla läxor som jag verkligen borde göra, men som jag inte gör).

Åh, ikväll var en mysig kväll med film och vänner. Film är inte så jobbigt som jag tyckte förut. Även om det är kul att göra annat ibland också :)
Ikväll såg jag även Spaceballs som jag och pappa köpte på Ica MAXI. Hehe, den var rätt kul ^^

torsdag, maj 15

När jag vaknade imorse stod regnet som spö i backen... trodde jag, alltså. Det visade sig vara snö som föll lika tungt och fort som regn, så vår infart blev vit på bara några minuter. Som tur var kom solen fram nästan direkt efteråt, så nu är det borta igen.

Körde bil till skolan idag och var dessutom och hämtade ut mitt körkort. Jag är ful, nu kommer det vara konstaterat i typ tio år framöver. Wiei!
Efter skolan skulle jag köra till ÖB och köpa färg, men först tänkte jag fel och körde dit ÖB var förut och sedan, när jag hittat rätt, köpte jag ljus, en tallrik, en mer och godis (och färg, då)

Nu sitter jag och kämpar med min fördjupningsuppgift till litteraturvetenskapen. Hur framställs kvinnorna i Macbeth? Tja, det är med två kvinnor (+tre/fyra häxor), så det finns inte så mycket att utgå ifrån.

Det suger att jag tänker så bra saker (enligt mig själv) som jag vill dela med mig av till andra och sedan när jag ska formulera det, i till exempel en diskussion eller under ett muntligt förhör så får jag fram början och sen går det inte längre. Min hjärna slutar helt enkelt fungera. Speciellt om någon avbryter mig... Då kommer jag aldrig någonsin få fram det jag ville säga. Det är synd.

onsdag, maj 14


Wiiiie! Idag kom min kjol och mina skor från H&M!

Inte på humör för att blogga alls just nu, vilket leder till ett tämligen ointressant inlägg som egentligen bara handlar om att jag inte orkar blogga... :P
Nu ger jag upp. Sängen, here I come!
Hoppas ni har haft en fin dag, gott folk :) Kram

tisdag, maj 13

Samuel är en ängel :D
Yes, här sitter jag och pluggar engelska. Nu kan jag 146/340 (?) ord jag ska kunna till engelskaprovet till imorgon. Damn it att jag inte kunde hitta mitt häfte. Jag har letat överallt! Dessutom har ingen något häfte jag kan kopiera från och förståeligt nog orkar ingen skriva resten av orden till mig. Vilket suger. Där rök den enda chansen för mig att få mvg i något ämne i år. Suck... Nåja, det är väl inte hela världen. Om det bara inte hade varit så att jag haft en skitdag till att börja med.

Äh, bättre jag bloggar när jag är på bättre humör.

måndag, maj 12

Oftast är jag ändå rätt nöjd med mitt utseende, men det finns verkligen dagar då självförtroendet svackar. Idag är en sådan dag. Jag undrar vad som gör att man får sådana dagar. För oavsett hur du nu, min käre läsare, ser ut så har du onekligen haft (antingen ett fåtal eller så vet du alltför väl vad jag pratar om) någon sådan dag.
Till att börja med kan det ju självklart ha att göra med att man har en dålig dag, helt enkelt. Både utseendemässigt (håret blir inte som du vill, inga kläder tycks passa på dig) och till humöret. Det jag tänker mest på är hur sjukt mycket humör påverkar hur du ser ut för andra. För att fortsätta i utseendespåret ett litet tag till så tänkte jag bara på det här att om man TROR att man är snygg, eller om man verkligen känner sig snygg så blir man snyggare. Tror du på det? Jag tror ändå på det. Att den där lilla extra gnuttan av snygghet kommer från insidan. Det MÅSTE jag få tro.
Sedan att man bara ler när man svarar i telefon, till exempel. Där har vi också ett exempel på någonting man gör som gör att andra får ett bättre intryck. Även om det inte syns att du ler, så hörs det på rösten.
Det här är sådant jag tycker är sjukt intressant. Hur vissa saker i till exempel kroppspråket som andra inte märker annat än undermedvetet (om man nu inte letar efter det, förstås) kan förändra ett helt intryck.
Hahah, och så måste jag ju citera Fossland igen:

Fossland: Alltså, Nathalie, du blir bara snyggare och snyggare för varje dag jag ser dig!
Jag: Haha, åh, tack!
(väntar på någon kommentar om "milfighet". Då den verkar utebli börjar jag gå mot mitt skåp)
Fossland: Ja, det är typ som att jag är full varenda dag, eller något.


Alltså xD suck...

Nya himlar och trottoarer, tack

Min vän, gatorna krymper och den här staden har blivit en storlek för liten för oss. Inga löv leder vår väg längre. De har sedan länge blåst härifrån.
Är det inte vår tur snart?

Doften av en ny stad och okända trottoarer där vi aldrig satt våra fötter tidigare. En längtan efter nya hinder att komma över och nya himlar att nå.
Vad stoppar oss egentligen?

Livet står och trampar i väntan på oss, men vi är alldeles för fega för att våga kasta oss ut och hoppas att livet får fart på sina vingar och fångar oss.
För tänk om livet sviker oss när vi behöver det som mest?

Glöm aldrig bort att andas, även om det känns tungt just nu. Livet kommer kanske inte alltid till den som väntar, men det var länge sedan vi var på en skattjakt. Låt oss leta rätt på livet. För jag lovar, vi kommer hitta nya himlar att sätta våra fötter på.
Idag har jag främst visat mina sten, sax, påse-skills för Albin, men jag har också haft en lektion och varit på arbetsintervju och shoppat lite (A). Dessutom åt jag lunch alldeles ensam på Tatung också. Det var gott, men inte så party att sitta där ensam :)

Det jag inhandlat idag:
Vita skor, 79kr (SÅ värt det, jag har letat överallt efter sådana skor och så hittar jag dem på Ica MAXI av alla ställen!)
T-shirt, 99kr (svart med KNALLIGA fjärilar från Gina Tricot) (INTE TISCHA, FÖR GUDS SKULL, INTE TISCHA!)
Halsband, 89.50kr, Gina Tricot
Rosa nagellack, 39.50kr (wiiie, fin knallrosa!)
Ögonbrynspenna, 24.50kr
Typ tusen smycken från Glitter, 49.50kr (surprisebags är sjukt värt pengarna)

Jag har nu slut pengar på kontot (i princip), eftersom jag satt in typ 1200 på mitt sparkonto (främst för att jag inte ska shoppa upp resten också. Det har blivit mitt nya beroende. Jag köper kläder, smycken, skor, sjalar, väskor o.s.v. istället för fika och godis nu. Iofs. så är det ju bättre det; det är nyttigare och jag kommer ju kunna använda det flera gånger, men jag blir av med rätt mycket pengar rätt fort...

Under helgen har jag frivilligt (!) städat toaletten här uppe också, och gjort om skåparna som är där. Är rätt nöjd med hur det ser ut nu, men jag skulle vilja göra någonting mer också. Inredning är också sjukt kul. Är råpeppad på att flytta hemifrån. Även om det kanske är ett tag kvar, så kan jag inte sluta längta. Ååååååh, jag vill flytta nunununu!





Morgonblogg

Trött, stackars mig. Stackars Carro. Stackars alla.
Men solen skiner idag, även om det blåser. Vi har bara två lektioner också :)
Fast jag hittar inte mina solglasögon. Måste ha vimsat bort dem.

Och jag har klippt mig, och min frisyr ser ut som... jag vet inte vad. Ibland är jag nöjd och ibland bestämmer den sig för att vara fullkomligt åt risig_spretig_buske@hotmail.com

Jag skulle dessutom behöva köpa en vår/sommarjacka, men för vilka pengar? Jobbigt, jobbigt. Det vore skönt med ett jobb nu...

söndag, maj 11

För lat för att skriva






PosarGustav, Posarvi, ett hus och mina nya tavlor. Det regnar ute, jag blir arg för att jag är värdelös på Sudoku och nu ska jag lägga mig och mysa och hoppas på bättre dagar och bättre skills på korsord. Puss mina vänner, vi ses imorgon!

Gammalt hederligt struntprat :)

Jag har hur mycket som helst att skriva (okej, egentligen har jag mest bilder att ladda upp), men jag har verkligen inte tid. Nu ska jag iväg på Julias konfirmering, så när jag kommer hem från den ska vi äta smörgåstårta och allt. KRAM!

lördag, maj 10

Underbart mysig morgon. Det är så skönt att bara ligga kvar i sängen och veta att man inte behöver stressa och att man kan stiga upp när man orkar.
Idag har jag handlat, kört till skolan och lyssnat på bra musik, varit i skolan, klippt mig och sedan följde Mikael och Albin mig hem.
Sedan kom folket och vi spelade Rappakalja (Svahn, jag skulle säkert ägt dig om jag inte missat en hel runda ;P) och gick ner till älven och grillade. Jag hoppas att folk hade kul, för det brukar vara svårt när man blir så många som inte känner varandra. Eller om man är många överhuvudtaget. Det blir så svårt att hålla fokus på alla. Tyvärr.

Bapapa!

När alla farit hem satte jag mig såklart direkt vid min dator (främst för att det var så kallt i mitt rum för att fönstren fortfarande var öppna) och kollade igenom bloggar. När jag såg bilder på posargustav insåg jag att jag glömt min kamera nere vid älven, så jag fick rusa ner och upp för backen en gång till. Pust! Halv ett på natten, när jag främst ville sova.

Och nu har jag fått frisk luft och är pigg. Det var ju synd :(

torsdag, maj 8

Alltså idag är jag extremt upptagen, men ni bör få veta att jag tagit körkortet i alla fall! :)
Mer blogg imorgon (kanske) istället :D
Det här är spännande. Jag har slutat snooza och så stiger jag upp typ mer än en timma i förväg innan jag ska någonstans! (till skolan i vanliga fall, i de andra fallen är jag vaken innan). Idag steg jag upp kvart i åtta, även fast jag inte behöver fara förrän kvart över nio. TADAA, sedan tjugo över åtta har jag inte haft något att göra! Men jag tror att jag ska äta frukost (!), för nu har jag kollat allt som jag kan kolla. Ni vet, Apberget, bloggar.... ja, det var typ det :P
Det är i alla fall skönt att jag slipper stressa jämt.

Fast jag kommer nog vara jättestressad sen idag. Suck, men kicken man får av stress är ändå härlig. Men shoppingkicken är bäst :) vilket även mina föräldrar konstaterade igår när jag berättade att jag var orolig för mitt shoppingsug. De sa att det i alla fall var bättre att jag fick en kick av det än av något annat :P Så kan man ju också se det =)

onsdag, maj 7

Låt mig behålla det här. Det kan väl jag vara värd?


tisdag, maj 6

Så SNURRA min jord igen...



Det är ändå inte alltför tokigt att leka i lekplatser, sitta på ej utlagda bryggor eller att cykla genom stan och ha Kent eller Håkan Hellström på hög volym och sjunga med. Det är inte så tokigt alls!
Vi cyklade förbi Gustavs mammas hus (andra dagen i rad jag är där nu, utan att han är där xD) också =)
Och så måste jag bara få ladda upp en egobild, bara för att det typ är min favoritegobild på länge:
Hahah, akta minen... Jag vet inte vad den är... inte busig, inte glad, inte förvånad. Typ en blandning =)

måndag, maj 5

Idag har varit en extremt bra dag. Först och främst har det varit fint väder (om det inte hade varit massa moln och blåst så mycket, för mig var det fint väder ändå), jag hade en liten (A) sovmorgon som jag tog mig tid att göra mig lite fin på, vilket var väl värt (vvvv) det eftersom alla var positiva sen på skolan :)

Fosslands kommentar var ändå bäst:

Fossland: "Alltså Nathalie, nu är du sådär fräsch!"
Jag: *smickrad* "Åh, tack"
Fossland: "Typ
jugend-milf"
Jag och alla andra: "HAHAHAHHAAHAHAH"

Varför ska Fossland alltid få det till att jag är milf på något sätt?

På morgonen kom bussen till stan elva och bussen till skolan gick kvart över elva. Under den knappa kvarten gick jag in på H&M och spontanköpte ett par solglasögon, en portmonnä (stavas hur?) och en väska. Väskan är för tråkig att ta kort på, så den ser ni IRL istället.

Under litteratur och litteraturvetenskapslektionen spelade vi Jeopardy, vilket var kul. Vi DASKADE de andra (jag är hjärntvättad sen min födelsedag, då alla charader hade något med "daska" att göra). Martin var bäst, dock. Han svarade på nästan alla frågor... eller hur var det nu då? ;D

När jag åkte med bussen på väg hem började jag må lite illa, så jag ringde pappa för att kolla var han var, men han var i stan och jag var i Ersmark, så jag tänkte att jag fick klara mig. Åksjuka går ju som över så fort man kommer av bussen.
Tror ni inte att mannen som sitter bredvid mig börjar fråga ut mig om varför jag mår illa, och när jag säger att jag får lite luft och att jag är förkyld så börjar han prata om att han vet hur det är att vara förkyld (vem vet inte det?) och han pratar om att han ska hälsa på sina föräldrar och att det är viktigt att ha vindjackan med sig?
Skönt med folk som vågar prata med okända människor i bussen, det gillar jag :) Dock blev jag lite obekväm i början. Det är ju inte så vanligt att folk gör det.

Har mensvärk i ryggen, vilket gör mig lite småkinkig ibland, och som vanligt har jag mina tvärgråtattacker (inget att oroa sig för, jag tror att jag har ett visst "amount" jag måste gråta per månad och ibland har jag inte anledning till att gråta, så då måste det ut någon gång ändå, även om jag är jätteglad... varför är jag så konstig? xD), men annars är jag på toppenhumör! I'm on top of the world today!
Jag är avundsjuk på Gustav och Siri! Jag vill också ha någon annan att blogga med :(

http://idiocy.blogg.se/

söndag, maj 4

Antingen är allting i mitt huvud omskakat och på fel plats eller så är jag helt enkelt ett oupptäckt supergeni som ingen förstår sig på. Vad tror du?

Nu sitter jag alltså och har en "audition" för att jag ska göra en cd-skiva till bilen. Det är viktigt att det är precis rätt låtar på den, så nu har jag valt ut ett tjugotal låtar som jag ska lyssna på under tre dagar, och sedan ska jag se vilka som fortfarande är bra/har blivit bättre efter tre dagar. Det kommer säkert att sluta med att jag måste ta helt andra låtar också xD
Varför tar jag allt på så stort allvar? Det här är inte det viktigaste i världen :P Ändå så kan jag upptäcka när jag gjort skivor till bilen (i vår bil spelas mina skivor på repeat i typ en-två månader) att jag blir less på vissa låtar nästan första gången jag hör dem där. Så nu ska jag skapa den ultimata skivan!
Ifall du har förslag på låtar till den ultimata (bil)skivan, så skriv dina tips som en kommentar :)

Lyssnade på Amber Oaks låtar på myspace idag (igen), och det låter bra :) take a good listen om du inte redan gjort det :) http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=232924589

Ifall ni vill veta en helt onödig sak (bland alla andra onödiga saker jag berättar för er) så fortsätt läsa. Brukar det bli så för er att ni är typ jättekall om fötterna och råvarm om resten av kroppen? För det händer mig jämt. Speciellt nacken är väldigt varm. Det är svårt, för öppnar jag fönstret (vilket jag har gjort nu) så börjar jag frysa om fötterna ännu mer och det blir ändå inte bättre med värmen i resten av kroppen. Gör jag inget så svettas jag typ ihjäl ändå.
Öh, det där kändes inte så värt... alls. :)

Nu är ni säkert väldigt spända över vad som händer för mig den här veckan? Oroa er inte, jag ska berätta för er.
Måndag: Ska egentligen vara färdig med S&F (no way), skicka in projarb. rapport (eh, tveksamt)
Tisdag: Körlektion, Carro (?)
Onsdag: Systers konfirmation, Louise (?)
Torsdag: -
Fredag: Engelskaprov, äntligen dags att klippa mig

Och förresten är jag inte ALLS avundsjuk på Samuel :(
Wei, lite speciell bild från igår xD


Igår var jag mysig och tände ljus när jag gick och la mig (jag skulle inte sova direkt, så) och skrev fina sms till folk :) För snart har jag slut gratis sms, och jag har inte ens skickat hälften av vad jag kunnat :P 1300 tror jag att jag är på. Jag är bra om jag skickar 1700 sms idag.
Idag har jag gömt mig bakom min rullgardin och flyttat vårt piano. Farmor och farfar var förbi idag och jag fikade precis innan middagen. Det är lite roligt att mamma alltid får panik när folk ringer och säger att de ska hälsa på. Speciellt om det är släkt. De vet ju att vi håller på att måla om vår trappa och att vi ska tapetsera så att vi river ner allt från väggarna. Det är ju för guds skull farfar som ska tapetsera och måla allting! Varför blir mamma ändå hysterisk och måste ha hela familjen till att panikstäda på en halvtimme? Helt onödigt, det kommer ju ändå bli stökigt igen när vi ska börja tapetsera. Suck... Varför bryr man sig så mycket om vad andra tycker?

Förgäves försöker jag få ut mina föräldrar så att jag ska kunna övningsköra. Det är ju inte så många dagar kvar till mitt första (observera att jag inte är speciellt övertygad om att det kommer gå bra xD) försök på uppkörningen. Jag tycker att de borde vilja öva det jag har problem med så att jag kanske kan klara av det? Nej, det vill de tydligen inte. Humhum...

Hahahahahahahaha, jag är lite shopaholic, fast inte på riktigt kanske. Men jag slösar pengar på så mycket onödigt. Här har ni mitt senaste köp:
Hahahahahaha, alltså jag tyckte att den var söt när jag köpte den, men nu är jag skeptisk xD Nåja, 51 kronor kan den väl vara värd, men frågan är om jag kommer att använda den någon gång :/
Söndagar... och så vet man att efter idag kommer måndag, den värsta dagen på hela veckan. Speciellt eftersom jag egentligen ska kunna redovisa mitt ekologiskt hållbara hus imorgon, och jag har nog inte gjort ens hälften av det man ska göra. Kommer inte kunna göra det imorgon. Säkert inte någonsin, heller.

På söndagar finns det inte speciellt mycket att göra. Det är skola imorgon, och inga affärer har öppet. Det är ledsamt.

lördag, maj 3

It costs a lot of money to look this cheap.
- Dolly Parton
Idag kom min studentklänning, och den satt som om den vore skräddarsydd. Hallelujah, nu slipper jag oroa mig för det.
Igår beställde jag lite kläder från H&M, men jag måste typ vänta till början av juli eller något innan jag får allt :( det sög. Men min kjol och mina skor får jag redan i mitten av maj (jag är för otålig för att ta allting i ett paket i början av juli).

Kjolen jag beställt är svart, och så tänkte jag att det nog blir fint med de där skorna i sommar :)

Jag fick även ett mail från min svenskalärare som gjorde mig glad, så nu är min dag typ gjord!
Ett extra plus är ju att det är finfint väder också!
Idag har jag varit med Albin på stan, nere vid strandpromenaden (letar du efter oss, så prova gå dit, för där är vi oftast) i några timmar. Han orkade nämligen med tre affärer (och jag lovar, jag var inte inne särskilt länge i någon av affärerna) innan han sa att han var tvungen att sätta sig ner någonstans.

Här är Albins favoritbild från idag. Den vackra minen som pryder mitt fagra ansikte är det extrapris på idag. Nej, vet du vad: jag bjuder på den.
Jag vet inte riktigt vad jag gör ibland, men bilden symboliserar i alla fall att jag är så glad att jag typ går på moln (eller walking on sunshine, du får bestämma själv).

fredag, maj 2

Jag saknar språkarna. Främst Samuel och Daniel om jag ska vara stygg mot de andra :) KOM HEM!

Idag har jag kokat nyponsoppa. Fast det blev mer kräm (A) men ifall man hällde i lite mer vatten så blev den bra. Jag har också startat mitt "Lilla Sjöjungfrun"-spel som jag fick när jag fyllde fem. Självklart är jag fortfarande kung på det!
Mamma mår illa (mer illa än vad jag gör) och därför går kanske mina planer om att fara in till stan åt skogen. Attans...